kolmapäev, 30. mai 2007

Kukli sees küpsetatud muna

Lõikasin kuklisse toorele munale pesa, õõnestasin keskele augu, nii et põhi jäi terveks. Panin iga kukli sisse ühe toore muna. Kuklitele panna alla kindlasti küpsetuspaber, muidu hakkab väljajooksnud munavalge pannil kõrbema.

Munavalge, mis üle ääre voolas, määrisin kukli peale ja külgedele laiali. Suuremasse kuklisse peaks muna tervenisti sisse mahtuma. Munarebule raputasin soola. Panin kuklid kuuma ahju. Küpsetasin 200 kraadises ahjus keskmises vahes 25 minutit kuni munarebu oli läbi küpsenud.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

Related Posts with Thumbnails