neljapäev, 17. mai 2007

Riivleiva-kohupiima magustoit



Segasin kohupiimapasta (400 g) 1 dl piima ja suhkruga (kogus proovimise järgi).
Tegin riivleiba, selleks olin vanad kõvaks läinud leivaviilud jätnud õhu kätte kuivama ja kui täitsa kuivikuteks olid muutunud, siis lasin läbi hakklihamasina riivleivaks.
2,5 dl riivleiba praadisin 25 g või ja 1 spl suhkruga läbi.

Võtsin suure kausi, põhja panin kihi kohupiima, sellele riivleiba, siis õunamoosi, kohupiima, riivleiba, õunamoosi, kohupiima ja lõpuks riivleiba.

Pildil pooltühjaks söödud kauss.
Külmkappi seisma ja siis lusikaga tõstsin portsud. Ilusam jääb kui kohe pokaalidesse teha.

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails