reede, 25. mai 2007

Keelekese küpsised

1,8 dl jahu
1,25 dl tuhksuhkrut
4 muna

Munavalged vahustada kõvaks vahuks, siis lisada pool suhkrust ja vahustada veel. Kui kohe alguses lisada suhkur, siis ei lähe munavalged vahtu!

Munakollased vahustada poole suhkruga heledaks vahuks.

Lõpuks segada ettevaatlikult kokku munakollasevaht, jahu ja munavalgevaht.

Tordipritsist lasta küpsetuspaberiga kaetud pannile küpsised nii, et otstest jäävad laiemad.
Küpsetada 8-10 min 180 kraadises ahjus alguses keskel, lõpus üleval.

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

tore et leidsin retsepti, aga kui palju küpsiseid tuleb sellest kogusest, endal oleks u. 300 gr vaja, peaks ehk poole kogusega tegema?

Ssille ütles ...

Kui ma neid koostisainete koguseid vaatan, siis ma julgeksin pakkuda umbes 400 g, aga see on tõesti väga umbes.

uhuu ütles ...

Tegin kõik nii, nagu retseptis aga taigen tuli suht veled. Ei tahtnud pritsi seeski eriti püsida ja pannil kukkusid kohe laiali valguma :( paistab, et munad olid päris suured, oleks ehk pidanud ühe vhem panema :P aga eks vatan, mis lõpuks välja tuleb.

Ssille ütles ...

Ehk ei saanud munavalged päris tugevaks vahuks vahustatud?

Anonüümne ütles ...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

Related Posts with Thumbnails