neljapäev, 17. mai 2007

Kapsahautis

Kapsas hakkida ribadeks. Hakkliha praadida suure poti põhjas pruuniks, lisada sool, peenpipar, natuke õli, lisada kapsas, veidi praadida koos segades, siis lisada poti põhja vett 1-2 dl. Hautada pehmeks, vahetevahel segades. Mida kauem hautada, seda paremaks läheb, värv muutub ka pruunikamaks, kuigi tervise seisukohalt pikem hautamine hävitab rohkem vitamiine. Kui vesi on vahepeal täitsa ära kadunud ja tekib põhja kõrbemise oht, siis lisada natuke vett. Mulle meeldib kui lõpus eriti palju vett ei jää kapsaste alla.
Kapsa ja hakkliha kogus on igaühe enda valida. Mina panin 300-400 g hakkliha ja palju kapsast. Jätkus kaheks õhtusöögiks. Kõrvale keetsin kartuleid.

1 kommentaar:

Merje ütles ...

mina soovitaks veel sellele kapsahautisele lisada riivitud porgandit...siis maitsvam ja näeb ilusam välja ka:D

Related Posts with Thumbnails