kolmapäev, 9. mai 2007

Pelmeenivorm

umbes 1 kg pelmeene (kasutasin enda tehtud pelmeene)
4 muna lahtiklopitult
4 dl piima
1 paprika
1 sibul
1 tl soola
1,5 dl riivjuustu


Panin üle poolte pelmeenide vormi tihedalt üksteise kõrvale, nende peale valasin praetud paprika ja sibulatükikesed ja riivjuustu.

Sinna peale panin ülejäänud pelmeenid. Lõpuks valasin peale muna-piimasegu, nii et pelmeenid olid enam-vähem piimaseguga kaetud. Küpsetasin 50 minutit, alguses oli kaan peal, aga selle võtsin üsna varsti pealt ära. Vahepeal natuke õrnalt segasin ka lootuses, et siis tõmbavad pelmeenid kiiremini piima endasse.




Toidu maitse oli hea, meenutas mulle lasanjet. Mees jäi väga rahule, minu jaoks oli liiga rammus. Mina eelistaksin siiski pelmeenivormile lihtsalt ainult pelmeene süüa.

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails