reede, 25. mai 2007

Kalasupp supikogust

Koostis:

kasutasin forelli supikogu (900 g pakk)
porgand
kartulid
riisimakaronid
sool
kalamaitseaine
Panin kala supikogu keema soolaga maitsestatud vette, enne eemaldasin kalapea, kuna kala peas olevad lõpused pidid keemisel mõrkjat maitset andma. Tekkinud vahu võtsin ära, keetsin kala pehmeks, tõstsin vedeliku seest välja taldrikule.

Kalakeeduvedeliku kurnasin läbi sõela teise potti, lasin keema tõusta ja lisasin sinna kartuli- ja porganditükid, kalamaitseainet ning riisimakaronid. Keetsin pehmeks, lõpuks lisasin luudest puhastatud kalatükid. Serveerimisel lisasin hakitud peterselli.

Täitsa hea supp tuli!

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

mina paneks veel sortsu koort kõige otsa. Ja tilli..

Nemo ütles ...

Kala pea on supi nael, lõpused tuleb ainult välja võtta.

Anonüümne ütles ...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

Related Posts with Thumbnails