Eelmisest päevast järele jäänud kartulipüreed ja hakklihakastet saab pakkuda huvitavamalt kui teha sellest muffini vormides väikeseid kihilisi vormikesi. Sellist 12-kohalist panni nägin müügil Selveris ja A ja O-s.
Vormide põhja panin kihi kartulipüreed (vt. odavad õhtusöögid - kartulipüree hakklihapätsikestega), selle peale kihi hakklihakastet (vt. odavad õhtusöögid - hakklihakaste), sinna peale veel kartulipüree kiht. ( ülaloleval pildil on näha kõik etapid). Vajutada tihedalt vormidesse. Küpsetasin ahjus 200 kraadi juures umbes pool tundi kuni peale oli tekkinud kõvem kollakas kiht.
Enne küpsetamist.
Peale küpsetamist tõstsin supilusikaga ettevaatlikult toidu taldrikule, nii et pealmine pool jäi peale.
Kui toit oli juba veidi jahtunud, siis õnnestus vormist kätte saada selliselt, et oli võimalik teistpidi keerata (põhi peal) nagu alloleval pildil näha.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar