esmaspäev, 21. mai 2007

Bubert


1 l piima (võib ka piima-veesegu)
7 spl mannat
5 muna
0,5 tl soola
1 dl suhkrut
vaniljesuhkur
Munavalged vahustada kõvaks vahuks, munakollased vahustada suhkruga heledaks vahuksvaniljesuhkrut

Piim panna keema, lisada sool. Keevasse piimasse sõristatakse manna, keedetakse mannapuder. Kui puder on juba paks, lisatakse munakollasevaht, kuumus keeratakse madalamaks, segatakse kuni munakollased on kuuma pudruga segatud, nii et ei ole enam toored, keeta ei tasu, siis tekivad keedetud munatükikesed magustoidu sisse.

Puder peale munakollasevahu juurde segamist.
Seejärel lisada munavalgevaht ja segada samamoodi nagu kollaseid.

Sobib kisselliga.

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails