Taigen:
4,5 dl jahu
250 g võid
1,5 dl suhkrut
2-3 spl kakaod
Sega ühtlaseks purutaoliseks massiks.
Täidis:
panin 2 pk rosinatega kohupiima (retseptis oli 800 g)
2 dl suhkrut
4 muna
2 spl jahu
1 dl hapukoort
2 tl vanillisuhkrut
Vahusta munad suhkruga, lisa kohupiim, jahu, hapukoor, (rosinad), vanillisuhkur.
Kata 26-28 cm läbimõõduga lahtikäiva koogivormi põhi küpsetuspaberiga, määri vormi küljed seest õliga. Kalla pool taignapurust vormi põhja, vala peale kohupiimamass. Raputa ülejäänud puru peale nii, et see katab kogu kohupiima. Küpseta 175 kraadi juures 40-50 min.
Ei oleks uskunud, et see kook nii hea on kui ta tegelikult oli!
2 kommentaari:
kas vähema kohupiimaga oli siis parem? :)
Vaevalt, et parem on, aga mul ei olnud siis võimalik rohkem kohupiima panna.
Postita kommentaar