Viinamarjad on kahe sõrme vahel hoides otsapidi kastetud sulatatud shokolaadi, siis natuke raputatud, et üleliigne shokolaad ära tilguks ja asetatud ettevaatlikult taldrikule. Mida vähem shokolaad taldrikuga kokku puutub seda parem, viinamarjad ei tohi omavahel ka kokku puutuda. Kui üks taldrikutäis on valmis, siis võiks nad 5 minutiks sügavkülmikusse panna, peale seda peaks olema shokolaad juba hangunud, nii et võib viimamarjad üksteise peale kaussi panna ja külmkappi. Ja nii edasi kuni kõik viinamarjad on omale mütsid saanud.
Arvestada tuleks sellega, et shokolaad hakkab toatemperatuuril väga kiiresti sulama. Juba mõne minutiga muutub shokolaad nii pehmeks, et katsudes määrib sõrmi, seetõttu oleks parem serveerida shokolaadis viinamarju tikkude otsas millegi sisse torgatult.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar