neljapäev, 26. aprill 2007

Võileivatort singi-paprikakreemiga


Suur röstsai (700 g)


Täidiseks:
300 g sinki

1 paprika

2 pk vahukoort

3 spl majoneesi

1 tl soola




Singi ja paprikatükid, millele on lisatud majonees, purustada köögikombainis.


Vahukoor vahustada soolaga ja lisada singipaprika segule, vahustada koos kiirelt läbi.





Laduda saiaviilud, millelt on ääred ära lõigatud, kandikule. Määrida peale ja külgedele täidist.


Minu tordil tuli kolm kihti.



Väga hea võileivatort tuli, teen seda kindlasti edaspidigi!


See võileivatort erineb koostise poolest sellest, et pealmise valge kihi jaoks jätsin enne täidise kokku segamist vahukoort, mille segasin 1 spl majoneesiga, sellega katsin pealmise kihi. Täidise kogused olid samad, mis esimese tordi puhul, ainult saia panin natuke rohkem, kuna tegin külgedelt laiema.

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails