Segasin kõik kokku
Küpsetasin vene-aegse vahvliküpsetusmasinaga, määrisin mõlema poole õliga kokku ja panin supilusikatäis tainast vahvliküpsetaja panni keskele, lasin õrnalt pealmise poole talle peale. Suruda ei tohi, muidu jäävad vahvlid põhja külge kinni! Enne igat uut lusikatäit lisasin küpsetajasse veidi õli. Küpsetasin natuke aega, võib-olla 1 minut, esimese pannitäiega läheb kauem aega. Liiga pruuniks ei tohi lasta, tuleb kõrbemaitse juurde. Kohe alguses ei tohi kaant ka lahti teha, siis jääb natuke tainast kummagi poole külge ja vahvlitest ei tule midagi välja, kui juba üle poole minuti on küpsenud, siis võib tasakesi piiluda, mis värvi tunduvad.
Juustuvahvlid
Retsept internetist.Hea suupiste!
1 muna
200 g hapukoort
100 g sulatatud võid
4,5 dl jahu
1 tl soola
noaotsaga soodat
200 g riivjuustu
Kõik ained segada kokku, päris paks tainas tuleb.
Korraga panna vahvliküpsetajasse 6 pallikest, küpseb päris kiiresti.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar