esmaspäev, 9. aprill 2007

Kartulikrõpsud

Koorisin 5 kartulit, lõikasin õhukesteks viiludeks, lisasin 2 tl õli ja veidi kartulimaitseainet, segasin läbi ja panin mikrolaineahju tavalise soojendamise reziimile 12 minutiks. Tulid krõbedad täiesti kartulikrõpsu väärilised kodused kartulikrõpsud. Ainus puudus on see, et neid saab korraga üsna vähe teha.


4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ma tegin 3kartuliga. Aga jäid täiesti lödid ja vastikud:(

Sille ütles ...

Võib-olla on meil erineva võimsusega mikrolaineahjud. Minul on 800 W. Kui sul on nõrgem, siis peab ilmselt kauem neid seal hoidma. Igal juhul nagu pildil näha, olid need kartulikrõpsud igatahes krõbedad. Ja võib-olla loeb ka kartulisort.

Anonüümne ütles ...

Proovisin teha täpselt sama moodi nagu kirjeldasite,aga kõrbesid juba seitsme minuti peal ära ja maja oli mitu tundi jubedat kärsahaisu täis...
Mida ma valesti tegin???

Ssille ütles ...

Ilmselt oli sul võimsam mikrolaineahi. Mõne minuti järel võiks ukse lahti teha ja vaadata, mis seisus on. Kahju, et ebaõnnestus!

Related Posts with Thumbnails