neljapäev, 26. aprill 2007

Näkileivarullid

Selleks on vaja Finn Crisp õhukesi näkileibu.
Kasta näkileivad korraks vette nii et nad üleni märjaks lähevad. Leotada ei tohi, siis ei tule midagi välja, kunagi tegin selle vea.

Lao märjaks tehtud näkileivad üksteise kõrvale kandikule või lõikelauale krobeline pool peal. Määri täidis peale. Kata toidukilega ja pane pooleks tunniks külmkappi pehmenema.


Tegin sellise täidise:

100 g taist sinki
3 spl maitsestamata toorjuustu (panin enda tehtud)
1/5 pikka värsket kurki
2 spl riivjuustu
2 spl majoneesi.

Külmkapist välja võttes lõika näkileivad pooleks ja keera rulli nagu alloleval pildil näha.


Lao rullid tihedalt üksteise kõrvale. Kata toidukilega ja pane paariks tunniks külmkappi.

Neid näkileivarulle ei soovita eelmisel päeval valmis teha! Mina tegin eelmisel päeval valmis, proovisin samal õhtul, oli hea, aga järgmiseks hommikuks oli kahjuks täidis kuhugi haihtunud. Leib oli täidise endasse tõmmanud, nii et täidise maitset ei olnudki tunda, kuigi tegemise päeval oli hea.


Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails