Koorisin 5 kartulit, lõikasin õhukesteks viiludeks, lisasin 2 tl õli ja veidi kartulimaitseainet, segasin läbi ja panin mikrolaineahju tavalise soojendamise reziimile 12 minutiks. Tulid krõbedad täiesti kartulikrõpsu väärilised kodused kartulikrõpsud. Ainus puudus on see, et neid saab korraga üsna vähe teha.
Kana-köögiviljawok punaste läätsedega.
15 aastat tagasi
4 kommentaari:
Ma tegin 3kartuliga. Aga jäid täiesti lödid ja vastikud:(
Võib-olla on meil erineva võimsusega mikrolaineahjud. Minul on 800 W. Kui sul on nõrgem, siis peab ilmselt kauem neid seal hoidma. Igal juhul nagu pildil näha, olid need kartulikrõpsud igatahes krõbedad. Ja võib-olla loeb ka kartulisort.
Proovisin teha täpselt sama moodi nagu kirjeldasite,aga kõrbesid juba seitsme minuti peal ära ja maja oli mitu tundi jubedat kärsahaisu täis...
Mida ma valesti tegin???
Ilmselt oli sul võimsam mikrolaineahi. Mõne minuti järel võiks ukse lahti teha ja vaadata, mis seisus on. Kahju, et ebaõnnestus!
Postita kommentaar