Tegime kokkuhoiu kokaklubis, olid päris head.
Allikas: Ajakiri "Kööginurk"
4-5 rabarberivart
125 g suhkrut
Tainas:
250 g jahu
2-3 spl õli
3 muna
250 g vett
2 spl tuhksuhkrut
soola
küpsetamiseks õli
Tükelda rabarber, puista peale suhkrut, jäta seisma.
Sega jahu õli ja munakollastega, seejärel vala ettevaatlikult juurde tugevaks vahuks vahustatud munavalged, sega läbi, tõsta juurde nõrutatud rabarberitükid. Küpseta kuumas õlis pontsikud.
Kana-köögiviljawok punaste läätsedega.
15 aastat tagasi
2 kommentaari:
Tere,
mis järjekorras see vesi tuleb lisada?
Vabandust, vesi on välja jäänud, võiks lisada peale jahu panemist.
Postita kommentaar