esmaspäev, 3. mai 2010

Kihiline magustoit

Tegime ka seda magustoitu kokaklubis.


Panin kihiti suurde kaussi vahukoore-kohupiimasegu (olen teinud ka ainult vahukoore ja ainult kohupiimaga), palju külmutatud mustsõstraid, jälle kohupiimasegu ja siis küpsisetükikesi ja siis jätkasin selliselt kuni jätkus koostisaineid. Eriti kena jääb kui teha see magustoit magustoidupokaalidesse.

Kohupiima-vahukooresegu tegemiseks vahustasin vahukoore 2 spl suhkruga. Kohupiimapasta (400 g) segasin suhkru ja 1 dl piimaga. Segasin kokku vahukoore ja kohupiima.

Mustsõstraid kasutasin külmununa, eriti hea tuleb kui on lisada ka maasikatükikesi. Lasin umbes tund aega toatemperatuuril seista, muidu on külmutatud marjade tõttu liiga külm.

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails