pühapäev, 30. mai 2010

Vanilli-rabarberikook

Väga meeldiv kook, tegime seda kokkuhoiu kokaklubis.

Allikas: "Pere ja Kodu" retseptilisa juuni 2004

Tainas:

3 dl jahu
1 tl küpsetuspulbrit
0,5 dl suhkrut
1 tl vanillisuhkrut
100 g võid
1 muna
veidi soola

Täidis:
1 l tükeldtud rabarberit
1 dl suhkrut
2 tl kartulijahu

Näpi tainaained segamini, paki kilesse, pane pooleks tunniks külmkappi. Suru külmast võetud tainas vormi põhja ja äärtele. Küpseta 200kraadi juures 10 minutit, lase jahtuda.
Pane tükeldatud rabarberid koos suhkru ja kartulijahuga potti, keeda pehmeks. Saadud kissell valada koogipõhjale ja küpsetada veel 5 minutit 225kraadi juures. Serveerida vahukoorega.

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails