Väga meeldiv kook, tegime seda kokkuhoiu kokaklubis.
Allikas: "Pere ja Kodu" retseptilisa juuni 2004
Tainas:
3 dl jahu
1 tl küpsetuspulbrit
0,5 dl suhkrut
1 tl vanillisuhkrut
100 g võid
1 muna
veidi soola
Täidis:
1 l tükeldtud rabarberit
1 dl suhkrut
2 tl kartulijahu
Näpi tainaained segamini, paki kilesse, pane pooleks tunniks külmkappi. Suru külmast võetud tainas vormi põhja ja äärtele. Küpseta 200kraadi juures 10 minutit, lase jahtuda.
Pane tükeldatud rabarberid koos suhkru ja kartulijahuga potti, keeda pehmeks. Saadud kissell valada koogipõhjale ja küpsetada veel 5 minutit 225kraadi juures. Serveerida vahukoorega.
Kana-köögiviljawok punaste läätsedega.
15 aastat tagasi
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar