Tegime kokaklubis ka sellist maitsvat toitu.
Allikas: "Targu Talita"
500 g kohupiima
200 g suhkrut
3 muna
1 sidruni mahl
1 tl küpsetuspulbrit
60 g mannat
500 g rabarberit
Munakollased vahustada suhkruga heledaks vahuks, munavalged vahustada tugevaks vahuks. Kohupiimale lisada sidrunimahl, küpsetuspulbriga segatud manna, ragarberitükikesed, lõpuks munavalgevaht, valada vormi, küpsetada kuni pealt pruun.
Kana-köögiviljawok punaste läätsedega.
15 aastat tagasi
4 kommentaari:
Tere!
Kui suure vormiga peaks tegema? Aitäh!
Arvan, et pole erilist tähtsust. Ma ei ole küll enne rabarberiga kohupiimavormi teinud, kuid tavalist kohupiimavormi olen teinud kuumakindlas klaaskausis, kokaklubis tegime umbes poole ahjuplaadi suuruses ristkülikukujulises vormis, võid teha sellises, nagu sul on, lihtsalt paksema kihi korral küpseb kauem.
Tere!
Kas munakollased tuleb kohe alguses kohupiimale lisada?
Ja kas on võimalik hiljem selle tükke näpu vahel süüa?
Suur aitäh!
Munakollase võiks suhkruga heledaks vahuks vahustada ja siis võiks sinna samasse kaussi munavahu peale panna kohupiima. See vorm on täiesti käe vahelt söödav nagu kook.
Postita kommentaar