pühapäev, 30. mai 2010

Rabarberipontšikud

Tegime kokkuhoiu kokaklubis, olid päris head.

Allikas: Ajakiri "Kööginurk"

4-5 rabarberivart
125 g suhkrut

Tainas:

250 g jahu
2-3 spl õli
3 muna
250 g vett
2 spl tuhksuhkrut
soola
küpsetamiseks õli

Tükelda rabarber, puista peale suhkrut, jäta seisma.

Sega jahu õli ja munakollastega, seejärel vala ettevaatlikult juurde tugevaks vahuks vahustatud munavalged, sega läbi, tõsta juurde nõrutatud rabarberitükid. Küpseta kuumas õlis pontsikud.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tere,
mis järjekorras see vesi tuleb lisada?

Sille Varblane ütles ...

Vabandust, vesi on välja jäänud, võiks lisada peale jahu panemist.

Related Posts with Thumbnails