esmaspäev, 3. mai 2010

Baklažaanisupp

Allikas: Ajakiri "Kööginurk"9/2009

Katsetasime kokaklubis sellist suppi, oli neid, kellele see maitses ja neid, kellele ei maitsenud. Baklažaan meenutas seenemaitset.

1 baklažaan
1 poprgand
50 g pastinaaki
1 sibul
1 paprika (meil kahjuks ei olnud)
2 kartulit
2 spl jahu (ei pannud)
2 spl mannat (ei pannud)
soola

Baklažaanid viilutada, puistata soolaga üle ja jätta 10 minutiks seisma. Siis pesta soolvesi pealt, viilud nõrutada kuivemaks, paneerida jahus, praadida mõlemalt poolt. Eraldi praadida väikesteks tükkideks lõigatud pastinaak, porgand ja sibul. (Meie ei paneerinud baklažaaniviile, vaid lõikasime peale soolaga seismist kuubikuteks ja praadisime.)

Puista vette kartulid, mõne aja pärast pesetud köögiviljad, lõpuks lisa manna, keeda supp valmis.

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails