esmaspäev, 3. mai 2010

Peedi-hakklihasupp ja borš

Tegime kokaklubis ka neid kahte suppi. Kuna borši retsept on mul blogis juba ammusest ajast üleval, ei hakka seda siia uuesti panema, lisan vaid lingi http://toidupildid.blogspot.com/2007/05/borsh.html .

Allikas: „Parimad kodused toidud”

1 l vett
2 tk lihapuljongikuubikut
3 peeti
1 porgand
juursellerit
1 sibul
valge peakapsas
250 g hakkliha
tüümiani
majoraani
basiilikut
soola

Koori juurviljad ja sibul. Lõika need kõik tükkideks või riivi jämeda riiviga. Aja potis keema vesi. Lisa sinna lihapuljongikuubikud ja tükeldatud aedvili. Keeda suppi tasasel tulel umbes 30 minutit. Pane juurde hakkliha väikeste tükkidena. Maitsesta supp maitseürtidega ja lisa vajaduse korral soola ning sidrunimahla. Puista peale hakitud peterselli ja paku supi juurde hapukoort.

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails