 Tegime kokaklubis nii keedetud porgandi lisandiga tainast kui ka toorega, siin on toore porgandi lisandiga. Keedetud porgandiga on neist vast parem.
Tegime kokaklubis nii keedetud porgandi lisandiga tainast kui ka toorega, siin on toore porgandi lisandiga. Keedetud porgandiga on neist vast parem.25 g pärmi
2 dl vett
3 dl riivitud porgandit
0,5 dl suhkrut
0,5 tl soola
600-700 g jahu
2 spl õli
Lõpus peale panekuks hapukoort ja riivitud juustu
Tee eelkergitustainas. Selleks sega käesoe vesi suhkruga vedelaks segatud pärmiga, lisa pool jahukogusest, sega lusikaga läbi, jäta kaetult kerkima 20 minutiks. Siis lisa ülejäänud jahu, veidi kuivemaks pigistatud riivitud porgand, õli ja sool, sõtku, jäta kerkima. Vormisime kolm saiapätsi. Lõpus kui juba oli pruun, määrisime hapukoorega ja raputasime üle riivitud juustuga.
 See tainas eeldab pikemat madalamal temperatuuril küpsetamist (175-kraadi), meil jäi natuke nätske.
See tainas eeldab pikemat madalamal temperatuuril küpsetamist (175-kraadi), meil jäi natuke nätske.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.jpg) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.png) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar