Väga maitsev toit, mida tegime kokaklubis. Seda võib süüa pirukana, aga ka vormitoiduna.
Allikas teadmata
Tainas:
500 g keedetud, riivitud kartuleid
5 spl tärklist
2 spl sulatatud võid
1 muna
soola
Segada ühtlane tainas.
Täidis:
250 g hakkliha
1 muna
1 tl soola
pipart
1 spl hapukoort
riivsaia
Peale riivjuustu
Taigen rullida õliga määritud küpsetuspaberil õhukeseks, puistata peale riivsaia ja jaota ühtlaselt hakklihaseguga, jättes ääred 2-3 cm ulatuses vabaks. Tainas keerata küpsetuspaberi abil ettevaatlikult rulli, küpsetada 200-kraadi juures 45 minutit. Siis määrida hapukoore ja võimalusel riivjuustuga, küpsetada veel 10 minutit.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar