kolmapäev, 17. märts 2010

Hakklihatäidisega kartulistruudel

Väga maitsev toit, mida tegime kokaklubis. Seda võib süüa pirukana, aga ka vormitoiduna.


Allikas teadmata


Tainas:

500 g keedetud, riivitud kartuleid

5 spl tärklist

2 spl sulatatud võid

1 muna

soola

Segada ühtlane tainas.

Täidis:

250 g hakkliha

1 muna

1 tl soola

pipart

1 spl hapukoort

riivsaia

Peale riivjuustu

Taigen rullida õliga määritud küpsetuspaberil õhukeseks, puistata peale riivsaia ja jaota ühtlaselt hakklihaseguga, jättes ääred 2-3 cm ulatuses vabaks. Tainas keerata küpsetuspaberi abil ettevaatlikult rulli, küpsetada 200-kraadi juures 45 minutit. Siis määrida hapukoore ja võimalusel riivjuustuga, küpsetada veel 10 minutit.


Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails