 No ei sobinud eile kokaklubis need kotletid ka meile, jäid kuidagi kuivaks. Arvatavasti oleks paremad olnud kui täidise asemel oleks sibul olnud hoopis kotletitaignas ja õhemalt oleks ka ilmselt parem jäänud, kuigi välimus oli üsna ahvatlev.
No ei sobinud eile kokaklubis need kotletid ka meile, jäid kuidagi kuivaks. Arvatavasti oleks paremad olnud kui täidise asemel oleks sibul olnud hoopis kotletitaignas ja õhemalt oleks ka ilmselt parem jäänud, kuigi välimus oli üsna ahvatlev.
Allikas teadmata
1,5 l keedetud riivitud kartulitele
lisada ¾ tl soola,
2 muna,
1 spl jahu
paneerimiseks jahu
Täidiseks:
300 g sibulaid
Soola
pipart
Kartulid keeta soolaga maitsestatud vees pehmeks, riivida või purustada, segada muna ja jahuga ühtlaseks taignaks. Taignast võtta kotleti suurune pätsike, vajutada jahusel peopesal laiemaks, panna keskele teelusikatäis praetud sibulasegu, tõsta teine sama suur kartulisegu tükk täidisele, vajutada ääred kinni, paneerida jahus, praadida pannil või küpsetada 200-kraadises ahjus. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.jpg) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.png) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1 kommentaar:
proovin neid tana teha
oeke on mul kylas ja tal tekkis vanaema tehtud kartulikotletide isu mille sees oli juust ja sink
need sibulataidisega voib ka olla mega head :)
Postita kommentaar