esmaspäev, 29. märts 2010

Kapsa-köögivilja ahjupannkook

Sellel nädalal teeme kokkuhoiu kokaklubis köögivilju sisaldavaid põhiroogi. Tegime ka sellist maitsvat ahjupannkoogi nimelist toitu, mis oli rohkem vormitoidu kui pannkoogi maitsega.

Pereköögi retsept (oktoober 2007)

Kasuta ahjupannkoogis meelepäraseid riivitud köögivilju.

1 l piima
4 muna
5.5 dl nisujahu
3 kuni 4 sl õli
1 dl riivitud porgandit
1 dl riivitud kaalikat
1 dl riivitud kapsast
1 dl riivitud juursellerit - meil ei olnud
1 hakitud sibulat
2 kuni 3 sl hakitud peterselli
2 dl riivitud juustu
2 kuni 3 tl soola

Sega piim ja munad omavahel, sega juurde jahu. Lase seista 15-30 minutit.
Kuumuta samal ajal hakitud sibulat ja riivitud köögivilju pannil õlis 5 minutit, et need veidi pehmeneksid.
Sega köögiviljad, hakitud petersell, riivitud juust ja sool seisnud taina hulka. Vala segu küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning aja ühtlaselt ahjuplaadile laiali.
Küpseta 225kraadises ahjus 25-30 minutit.
Serveeri koos maitsestatud hapukoorekastmega.



Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails