Retsept mingi ajakirja väljalõikest
Tegime kokaklubis.
8 sibulat
Täidis:
1 keedetud purustatud kartul
2-3 (tsilli)-tomatipüreed
0,5 tl suhkrut
0,5 tl piprasegu
soola
Kaste:
400 g purustatud tomateid
sibulatest õõnestatud osa
2-4 purustatud küüslauguküünt
1 tl piprasegu
soola
Koori sibulad ja keeda väheses vees peaaegu pehmeks. Võta sibulate sisu ettevaatlikult välja ja purusta köögikombainis. Sega kõik täidisained kokku ja täida sibulad.
Sega omavahel kastmeained. Pane sibulad võitud ahjuvormi, vala vormi kaste, küpseta 200-kraadi juures pool tundi.
Paku koos kartuli või riisiga.
Kana-köögiviljawok punaste läätsedega.
15 aastat tagasi
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar