teisipäev, 23. märts 2010

Porgandivahvlid


Tegime kokaklubis neid vahvleid nii väikeste kui ka suurtena, väiksed jäävad krõbedad.


Retsept: Sille Varblane


2 muna

1 dl suhkrut

50 g margariini

4 dl piima

4 dl kaerahelbeid

2 dl tärklist

3 dl peenelt riivitud porgandeid

mõni tera soola

Munad kloppida kahvliga lahti, lisada suhkur, hästi peeneks riivitud porgandid, köögikombainis purustatud kaerahelbed, tärklis, sool, piim ja sulatatud margariin, segada ühtlaseks.

Vahvliküpsetaja määrida enne küpsetamist õliga, see oli ka ainus kord, mil pidin õli panema, vahvlid ei jäänud panni külge kinni. Küpsetasin korraga 2 väikest vahvlit, pannes ühe vahvli jaoks umbes 3/4 spl tainast.

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails