Tegime kokaklubis neid vahvleid nii väikeste kui ka suurtena, väiksed jäävad krõbedad.
Retsept: Sille Varblane
2 muna
1 dl suhkrut
50 g margariini
4 dl piima
4 dl kaerahelbeid
2 dl tärklist
3 dl peenelt riivitud porgandeid
mõni tera soola
Munad kloppida kahvliga lahti, lisada suhkur, hästi peeneks riivitud porgandid, köögikombainis purustatud kaerahelbed, tärklis, sool, piim ja sulatatud margariin, segada ühtlaseks.
Vahvliküpsetaja määrida enne küpsetamist õliga, see oli ka ainus kord, mil pidin õli panema, vahvlid ei jäänud panni külge kinni. Küpsetasin korraga 2 väikest vahvlit, pannes ühe vahvli jaoks umbes 3/4 spl tainast.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar