Need olid kokaklubis tehtud peedikotlettidest kõige kehvemad, lausa kahju oli kohupiimast, mis sai nende tegemiseks ära kulutatud. Võib-olla oleks tulemus olnud parem kui nad oleks praetud hästi õhukestena, aga samas on kohupiima sisaldava taigna praadimine piisavalt keeruline, et ei laguneks ega jääks pannile kinni, seetõttu otsustati teha neid ahjus.
Allikas: Ajakiri „Kööginurk” pannkookide eriväljaanne
2 keedetud peeti
1 õun
250 g kohupiima
1 muna
1 dl jahu
soola
(suhkrut)
vajadusel piima
Koori keedetud peedid ja riivi jämedal riivil. Sega peet hakitud õunte ja kohupiimaga, lisa muna, vajadusel piima, maitsesta soola ja suhkruga, sega korralikult, vajadusel lisa piima. Tõsta segu lusikaga pannile, küpseta kotletid.
Kana-köögiviljawok punaste läätsedega.
15 aastat tagasi
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar