Nende kotlettide suhtes olid mul suured ootused. Kotletid olid maitselt head, kuid lagunesid tükkideks laiali, ilmselt tuleks lisada rohkem muna ja võib-olla veel midagi.
Alliaks: L. Issako „Köögiviljad ja maitsetaimed”
150 g põldube
250 g kartuleid
1 sibul
50 g läbikasvanud sinki (retseptis pekki)
maitserohelist
soola
1 muna
riivsaia
Oad ja kartulid keeta eraldi ja ajada läbi hakkmasina. Lisada juurde praetud singi- ja sibulakuubikud, soola, maitsestatud maitserohelist ja muna. Segada hästi läbi, vormida kotletid, paneerida riivsaias, praadida.
Jällegi oli meil võimalus kolmapäevases kokaklubigrupis teha väikseid muudatusi, et kotletid veelgi paremaks saada ja nii sai lisatud veel üks muna ja 3 spl jahu ning praetud ilma paneerimata nagu lusikakooke, püsisid paremini koos.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar