Sellel nädalala on meil kokkuhoiu kokaklubis teemaks köögiviljakotletid.
Kapsa-kartuli kotletid olid ilmselt kapsa tõttu veidi mõrkjad, aga kui mõru maitset poleks olnud, siis oleksid olnud head.
Allikas teadmata
250 g keedetud kartuleid
250 g hautatud kapsast
praetud sibul
1,5 spl jahu
1 muna
soola
pipart
Keedetud kartulid riivida või purustada, lisada hautatud kapsad, praetud sibulatükid, muna, sool, pipar. Kotletid vormida, paneerida riivsaias, praadida.
Esmaspäevane grupp segas riivitud kartulid hautatud kapsastega, nii jäi paksem mass, mida andis vormida ja paneerida.
Kolmapäevases grupis aga purustasime koos kapsa ja kartuli. Kuna segu jäi üsna vedel, lisasime 3 spl mannat, jahu ei pannud üldse ja küpsetasime väiksed lusikakoogid, mis olid väga maitsvad. Võib proovida nii üht kui teist varianti.
1 kommentaar:
Väga leidlikud ja isuäratavad kotletid!
Postita kommentaar