teisipäev, 9. märts 2010

Peedi-porgandi-kartulikotletid

Tegime kokaklubis kolme erinevat sorti peeti sisaldavaid kotlette, need olid neist kõige paremad, kuigi peet kotlettides mulle väga sümpaatne ei tundunud.


Alliaks: M. Koppeli „Köögiviljatoidud”

2 keskmist peeti

1 suur kartul

1 porgand

(2 spl mett)

0,5 tl tüümiani

soola

valget pipart

(3/4 dl purustatud kreeka pähkleid)

1-2 muna

4 spl tärklist

Sulgudes olevad toiduained jätsiem välja.

Koori kõik juurviljad ja riivi jämeda riiviga. Pigista välja liigne vedelik, maitsesta. Lisa pähklid, munad ja tärklis, vormi kotletid, prae krõbedaks.


Lasime kotletisegul peale tärklise lisamist veidi seista, mispeale tekkis sinna palju vedelikku, mille kurnasime ära. Kotletid püsisid hästi koos.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Soovitan lisada ka hakitud sibul. Tehtud versioon tuli igatahes väga maitsev. Ja odav!

Related Posts with Thumbnails