Tegime kokaklubis, need kotletid oleksid olnud head kui hapukapsas oleks olnud parema maitsega, aga paraku ei olnud meile juhtunud just kõige parem hapukapsa partii.
Allikas: Ajakiri „Kööginurk” 2008/1
500 g hapukapsast
250 g kartuleid
2 muna
1 spl jahu
Loputa hapukapsas üle ja nõruta. Riivi kartul jämeda riiviga, seejärel pigista kartulimassi nii, et eralduks tärklisevedelik. Sega riivitud kartul, hapukapsas, jahu, maitseained ja munad. Kuumuta pannil õli, tõsta sellesse supilusikaga kotletisegu. Prae kotletid valmis.
2 kommentaari:
Kõige parem on Uus-Kongo talu hapukapsas- mahe ja mahlane, ilusa peene ribaga. Pealinnas on päris mitmes kohas saada, Viljandi kohta ei tea. Selverites on enamasti olemas muidu.
Aitäh info eest! Kadarbiku on ka olnud hea, aga seekord ostsin Maximast, tootja nime ei teagi ja väga halb maitse ja lõhn oli.
Postita kommentaar