kolmapäev, 9. detsember 2009

Värviline jõulusalat

Ajakirja „Pere ja Kodu” retseptilisa „Pereköök” 12/1998

Kokaklubis tegime ka sellise salati, kuna punast kapsast polnud müüa, pidime selle välja jätma.

¼ peakapsast

¼ punast kapsast

2 haput õuna

2 apelsini

1 porru

1 dl metsapähkleid purustatult (panime soolapähkleid)

2 spl hakitud peterselli

Kaste:

2 spl lahjendatud äädikat (asendasime sidrunimahlaga)

¼ tl soola

0,5 tl salatimaitseainet

4 spl õli

Kapsas hakkida väikesteks ribadeks, porru rõngasteks, õunad kuubikuteks, apelsin tükeldada. Kõik koostisained segada.

Kastme tegemiseks segada äädikas, sool, maitseaine, kloppida hulka õli. Segada kaste salatiga.

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails