neljapäev, 3. detsember 2009

Ravioolid

Kokkuhoiu kokaklubis tegime ka ravioole, kuid unustasime sakilise lõikuriga lõigata.

Sama tainas, mis tortelliinidel ja lasanjel: http://toidupildid.blogspot.com/2009/12/tortelliinid.html
Täidiseks pelmeenitäidis

Tegemisõpetus võetud Toidutarest.
  1. Jaga tainas kaheks osaks ning rulli jahusel tööpinnal õhukeseks.
  2. Tõsta teelusikaga ja aseta ühtlaste vahedega tainale täidis.
  3. Tõmba munavalgesse või vette kastetud pintsliga võimalikult sirged jooned täidisekuhjade vahele.
  4. Kata teise tainakihiga.
  5. Suru vahed kokku ja lõika noa või rullnoaga lahti.
  6. Suru kokku ravioolide servad.
  7. Aja keema piisavalt suur kogus kergelt soolast vett ja keeda ravioole nõrgal tulel 3-4 minutit, kurna.
  8. Serveeri sügavas taldrikus, piserda üle sulavõiga ja riputa peale Parmesani juustu.
  9. Serveeri koos tomati-, koore-shampinjoni- või juustu-beshamellkastmega.

1 kommentaar:

Marja-Leena ütles ...

Mielen kiintoinen blogi.Hyvä

Related Posts with Thumbnails