esmaspäev, 21. detsember 2009

Jõhvikapidusai

Allikas: Ajakiri „Oma Maitse” 12/2008

Kokaklubis sai järgi proovitud ka selline maitsev sai.

Tainas:

5 dl piima

50 g pärmi

1 tl soola

2 dl suhkrut

1 tl vaniljesuhkrut

2 tl kardemoni

200 g kuivatatud jõhvikaid

16 dl ehk 1 kg jahu

200 g pehmet võid

Täidis:

50 g võid

2 spl fariinisuhkrut

4 tl kaneeli

pintseldamiseks muna

Peale:

100 g valget sokolaadi

2 spl piima

Kuumuta piim käesoojaks. Sega juurde pärm. Lisa sool, suhkur, vanillisuhkur ja kardemon. Sega vähehaaval juurde jahu ja kuivatatud jõhvikad. Lõpuks sõtku juurde pehme või. Jätka sõtkumist seni, kuni tainas hakkab käte küljest lahti lööma. Kata kauss rätikuga ja lase soojas kerkida umbes pool tundi või seni kuni tainas on kerkinud kahekordseks.

Rulli tainas laiali, määri sulatatud ning jahutatud võiga. Raputa peale fariinisuhkur ning kaneel. Keera tainas pikemast servast rulli ja lõika 5 cm pikkused jupid. Aseta tükid ringiratast lõikepool all 28 cm läbimõõduga lahtikäivasse koogivormi. Pintselda pealt lahtiklopitud munaga ja küpseta 200-kraadises ahjus 25-30 minutit. Kui pidusai kipub pealt liigselt pruunistuma, kata see fooliumiga. Tükelda šokolaad ja sulata kastrulis koos piimaga, sega ühtlaseks ja nirista segu veidi jahtunud saiale.




4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

tundub väga isuäratav, kuidas maitses?

Ssille ütles ...

Oli maitsev!

Anonüümne ütles ...

muidu väga hea tuli välja,kasutasin värskeid jõhvikaid ja puistasin neid või-kaneelisegu pinnale.Ainuke asi et tuleks teha kas pool kogusest või siis üldse 3ks jagada. Sest sellest kogusest tuli nii meeletult palju et me oleme 4kesi juba 2päeva söönud ja alles nüüd on pool otsas:)

SUSAN BENSON ütles ...

Tere, daamid ja härrad, kas vajate rahalist abi? Mina olen Susan Benson. Olen laenuandja ja ka finantskonsultant.

Kas vajate oma projekti lõpuleviimiseks ärilaenu, eralaenu, hüpoteeklaenu või laenu? Kui vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole. Pakume igasuguseid laenuteenuseid, sealhulgas pika- ja lühiajalisi laene, tagatisega ja tagatiseta laene ja palju muud. Lisateabe saamiseks kirjutage meile e-posti teel: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) või saatke mulle sõnum otse WhatsAppi kaudu: +447360502110 ja saate kohe vastuse.

Laen usaldusväärselt ja pädevalt ettevõttelt on see, mida vajate oma eesmärgi saavutamiseks. Oleme kõikehõlmav finantsteenuste ettevõte ja oleme pühendunud aitama teil täita kõik teie soovid. Oleme spetsialiseerunud struktureeritud finantslahenduste pakkumisele üksikisikutele ja ettevõtetele kõige tõhusamal ja kiiremal viisil.

* Laenu saab taotleda igal ajal ja igal pool.
* Paindlik summa – Teie otsustate, kui palju soovite laenata.
* Kiire otsefinantseerimine – saate laenu 24 tunni jooksul pärast kinnitamist.
* Paindlik intressimäär 3%.
* Kõrge heakskiidu määrad
* Paindlik tagasimakse – peate valima tagasimaksekuupäeva, kas kord nädalas, kuus või aastas 1–30 aasta jooksul.
* Lihtne veebirakendus.
* Isikupärastatud juhendamine ja asjatundlikkus.
* Varjatud tasusid pole

Ärge kaotage võimalust raha puudumise tõttu. Võtke kohe ühendust minu ettevõttega, saame teid laenu andmisel aidata, sest oleme aidanud paljusid üksikisikuid ja organisatsioone, kes on kogu maailmas olnud rahalistes raskustes.

Meie laenupakkumise kohta lisateabe saamiseks saatke meile oma laenutaotlus aadressil
E-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
WhatsApp: +447360502110

Vahendajad/konsultandid/maaklerid on oodatud oma kliente tooma ja on 100% kaitstud. Täieliku usaldusega töötame koos kõigi asjaosaliste hüvanguks.

Related Posts with Thumbnails