Kokaklubis tehtud küpsetis.
Allikas: Ajakirja „Pere ja Kodu” retseptilisa Pereköök 12/2002
150 g võid
2 dl fariinisuhkrut (panime 1,5 dl tavalist suhkrut)
2 muna
4 dl jahu
2 tl küpsetuspulbrit
1 tl ingverit
2 tl kaneeli
1 tl vaniljesuhkrut
3 dl riivitud õuna
1 dl koort või piima
Glasuur (jätsime ära):
50 g sulatatud võid
4 dl tuhksuhkrut
2 spl kanget kohvi
Kaunistamiseks marmelaadi või pähkleid
Sega suhkur toasooja võiga, lisa ükshaaval munad. Sega omavahel kuivained, lisa taignasse. Kõige lõpuks lisa riivitud õunad ja koor (piim). Määri keeksivorm rasvainega, raputa üle riivsaiaga. Küpseta 175-kraadi juures 60 minutit. Katsu tikuga koogi valmidust. Valmis keeksi võib üle raputada tuhksuhkruga või katta suhkruglasuuriga. Viiamse saad kui segad omavahel glasuuriained. Kanna glasuur peale siledateralise noa abil
1 kommentaar:
oppinud
Postita kommentaar