esmaspäev, 21. detsember 2009

Mimoosisalat kalast

Tegime seda salatit kokaklubis, kasutasime skumbriat, kuid arvan, et tuunikalaga oleks olnud parem.

Allikas: Pere ja Kodu retseptilisa Pereköök

1 karp kalakonservi (nt.stauriid, skumbria või tuunikala õlis)

200-300 g hapukoore-majoneesisegu

1-1,5 tl sidrunipipart

2-3 porgandit

4-5 keedetud muna

1 õun (hapu)

1 mugulsibul


Keeda, koori ja riivi porgandid. Koori ning lõika tükkideks sibul ja õun. Keeda munad, jahuta ning tükelda eraldi kausikestesse munakollased ja -valged. Lao läbipaistvasse kaussi kiht

kalakonservi (1 karp), kiht porgandit, kiht munavalget, kiht sibulat, kiht hakitud õuna ja kiht peenestatud munakollast. Iga kihi vahele pane sidrunipipraga maitsestatud majoneesi. Lase külmkapis seista vähemalt paar tundi (parem öö labi).



Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails