150 g tumedat sokolaadi
150 g võid
6 muna
2 dl suhkrut (retseptis 2,75 dl)
1 tl vaniljesuhkrut
1 dl nisujahu (retseptis 1,25 dl)
5 tl lahustuvat kohvipulbrit
Immutamiseks: 0,5 dl morssi, millesse panin 10 tilka rummiessentsi (retseptis 4 sl kohvilikööri või vana Tallinna likööri)
Kata ümmarguen lahtikäiv koogivorm küpsetuspaberiga. Sulata või ja sokolaad kuumaveevannil ning lase veidi jahtuda. mikserda munad, suhkur ja vanillisuhkur paksuks heledaks vahuks. Sega ettevaatlikult hulka kohvipulbriga segatud jahu. Seejärel sega hulka sulatatud sokolaadi-võisegu. Vala tainas vormi, küpseta 175-kraadises eelkuumutatud ahjus 35-40 minutit, immuta kook kohe kuumalt.
Maitsev kook, kohvi maitset eriti tunda polnud!
Kana-köögiviljawok punaste läätsedega.
15 aastat tagasi
2 kommentaari:
Kohvi maitse võiks just tunda olla :) Yum!
Siis tead, et võid rohkem panna! Minu kommentaar skui hinnangulisena.
Postita kommentaar