reede, 18. detsember 2009

Riisisalat tuunikalaga

Proovisime kokaklubis ka sellist veidi teistmoodi salatit, mulle väga maitses.

Allikas Rimi

Prantsuse köögist pärinev retsept

1 mugulsibul
1 paprika
1 sl õli

soola, pipart
125 g pikateralist riisi
(2–4 tomatit)
140 g tuunikalatükke õlis punt peterselli
2 keedumuna
õli

Keeda riis soolaga maitsestatud vees pehmeks. Nõruta ja jahuta. Tükelda paprika ja sibul kuubikuteks ning prae õlis pehmeks. Maitsesta soola ja pipraga ning sega siis riisi hulka. Tükelda tomatid ning kuumuta samal panni järelkuumusel, kuni tomatid on muutunud kergelt pehmeks.


Aseta salatitaldrikule ports riisi ning selle peale tomati- ja munalõigud, tuunikala ja hakitud petersell. Maitsesta täiendavalt soola ja pipraga ning piserda üle oliiviõliga

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails