Kokkuhoiu kokaraamatus ühiselt tehtud.
Allikas: Raamat maitsvast ja tervislikust toidust 1955
3 kl jahu
1 muna
¾ kl vett
0,5 tl soola
Täidis:
400 g lambaliha (asendasime sea-veiseseguga)
50 g riisi
pipart
õli praadimiseks
Hakklihale lisada sool, pipar, peeneks lõigatud rohelised petersellilehed, lisada 2-3 spl külma vett. Hakklihamass segada külma keedetud riisiga.
Jahust, veest ja munast valmistada sitke tainas (sarnaselt nuudlitaignale). Kui tainas rullitud 1 mm paksuseks, lõigatakse sellest alustaldriku suurused tükid. Pool igast taignatükist katta lihatäidisega, keerata peale katmata pool ja pigistada kokku servad, mis on määritud lahtiklopitud munaga. Enne lauale andmist praadida tšeburekke sügaval pannil rasvas.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar