neljapäev, 3. detsember 2009

Tšeburekid

Kokkuhoiu kokaraamatus ühiselt tehtud.

Allikas: Raamat maitsvast ja tervislikust toidust 1955

Tainas:

3 kl jahu

1 muna

¾ kl vett

0,5 tl soola

Täidis:

400 g lambaliha (asendasime sea-veiseseguga)

50 g riisi

pipart

õli praadimiseks

Hakklihale lisada sool, pipar, peeneks lõigatud rohelised petersellilehed, lisada 2-3 spl külma vett. Hakklihamass segada külma keedetud riisiga.

Jahust, veest ja munast valmistada sitke tainas (sarnaselt nuudlitaignale). Kui tainas rullitud 1 mm paksuseks, lõigatakse sellest alustaldriku suurused tükid. Pool igast taignatükist katta lihatäidisega, keerata peale katmata pool ja pigistada kokku servad, mis on määritud lahtiklopitud munaga. Enne lauale andmist praadida tšeburekke sügaval pannil rasvas.

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails