Ajakirja „Pere ja Kodu” retseptilisa „Pereköök” 12/1998
1/4 väikest kapsapead
1 väike porgand
0,5 sibulat
0,5 tl soola
(0,5 spl suhkrut)
1 spl oliiviõli
(1 tl valgeveiniäädikat)
1 apelsin
1 hapu õun
0,5 dl külmutatud pohli (panime jõhvikaid)
Kaste:
(1 tl mett)
0,5 dl majoneest
valget pipart
Tükelda kapsas, porgand, sibul peeneks. Pane suurde kaussi, raputa üle soola ja suhkruga, vala peale õli ja äädikas, sega korralikult, lisa tükeldatud apelsinid ja õun, sega. Võimalusel lase salatil mõni tund jahedas seista.
Sega kokku kaste, lisa see vahetult enne serveerimist salati hulka. Kaunista õunaviilude ja pohladega.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar