Allikas: Nami-Nami retseptikogu
Tegime kokaklubis. See oli minu jaoks esimene kord süüa vinegretti, aga jäin tulemusega väga rahule ja isegi üllatusin meeldivalt.
300 g keedetud kartulit
200 g keedetud peeti
100 g keedetud porgandit
300 g hapukapsast (suru vajadusel kuivemaks)
200 g hapukurki (panime marineeritud kurki)
150 g hakitud sibulat või
rohelisi sibulapealseid
Sinepi-õlikaste:
5 sl õli
2 tl vene sinepit
0.5 tl 30% äädikat või veidi sidrunimahla
soola
suhkrut
musta pipart
Keedetud, jahutatud ja kooritud kartulid, peedid ja porgandid lõigatakse kuubikuteks. Lisatakse peenemaks tükeldatud hapukapsas, sibul ja hapukurgi kuubikud ja peeneks hakitud sibul.
Maitsesta aedviljad soolaga, siis lisa sinepi-õlikaste. Sega ettevaatlikult suures kausis läbi.
Lase vähemalt tund aega maitsestuda.
1 kommentaar:
Tore, et maitses!
Postita kommentaar