teisipäev, 20. aprill 2010

Rukkileivapuding

Kokaklubi selle nädala teemaks on magustoidud, kus lisaks piimamagustoitudele on ka 2 leivamagustoitu ja et asi liiga läägeks ei läheks sõime vahelduseks ka ahjukartuleid.


See magustoit sai väga hea hinnangu! Nägi välja nagu kook, sai käest süüa.


Allikas: „Pudrud, pudingud, piima- ja püreesupid”

200 g tahket rukkileiba

5 muna

1 kl piima või kohvikoort

5 spl suhkrut

3-4 spl rosinaid või hakitud pähkleid

võid

riivsaia

Leib lõigata õhukesteks viiludeks ja leotada piimas või kohvikoores. Leotatud leib tükeldada lusikaservaga peenemaks. Munakollased vahustada suhkruga, lisada rosinad või pähklid, siis leotatud leib ja vahustatud munavalged. Segu valada võiga määritud ja riivsaiaga ülepuistatud vormi. Küpsetada 200-kraadises kuumuses.




Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails