Lisaks piimamagustoitudele tegime ka kahte leivamagustoitu.
Allikas: L. Remmelgas „Magustoidud”
400 g tahket rukkileiba
3 spl võimargariini
vanilliini
0,5 kl rosinaid
50 g šokolaadi
200 g hapukoort
riivitud sidruni- või apelsinikoort
Rosinad pannakse likku. Leib riivitakse jämedalt. Margariin sulatatakse pannil, samasse lisatakse veidi vanilliini. Riivitud leib pruunistatakse vanillimaitselise margariiniga. Krõbedale leivale riivitakse peale šokolaad ja võetakse siis kohe tulelt. Lastakse jahtuda aeg-ajalt segades, et šokolaad ühtlaselt sulaks. Hapukoore hulka klopitakse riivitud sidrunikoor ja segatakse leotatud nõrutatud rosinad. Magustoidukaussidesse tõstetakse šokolaadileib, maitsestatud hapukoor rosinatega valatakse peale.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar