Sellel nädalal on meil kokkuhoiu kokaklubis teemaks magustoidud, enamuses piimamagustoidud, aga et asi liiga läägeks ei läheks, tegime ka ahjukartuleid.
Retsept: L. Rremmelgas "Magustoidud"
0,5 l piima
½-3/4 kl suhkrut
2 spl (maisi)tärklist
vanilliini
3 munavalget (panime 5, kuna jäätise tegmisest jäi 5 munavalget üle)
Kuna piima-tärklisesegu oli munavahu lisamise hetkeks juba veidi maha jahtunud, sai munavahuga segatud piimakissell uuesti tulele pandud ja kuumutatud kergelt läbi samal ajal segades, see muutis magustoidu ka paksemaks.
See magustoid sai hea vastuvõtu osaliseks, kuigi isiklikult minu maitse see polnud.
1 kommentaar:
Vanillivaht on vanilliga, see on hoopis vanilliinivaht, sest vanilli see ei sisalda...
Postita kommentaar