Proovisin sojakohupiima teha kahte moodi.
I variant:
0,5 l sojapiima
1 sidruni mahl (15 tl)
II variant:
0,5 l sojapiima
0,5 tl sidrunhapet
Tulemus oli üsna sama, sidrunhapet kasutades võib-olla natuke kreemisem kohupiim, kui sidrunimahlaga tehes.Väljatulek oli 0,5 l piimast mõlema variandi puhul 1 dl.
Piim peaks olema 70-80 kraadine, sinna segada juurde sidrunhape või sidrunimahl.Õpetuse järgi peaks laskma 15 minutit kalgeneda, kuid mina nägin, et kalgenemine toimus kohe ära ning ei hakanud pikemalt hoidma. Valasin riidega vooderdatud sõelale, vajutasin sõelal oleva massi kuivaks.
Kana-köögiviljawok punaste läätsedega.
15 aastat tagasi
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar