Kokaklubi maksanädalal tegime ka selliseid kotlette, lisandiks oli kartulipuder ja peedi-küüslaugusalat.
Retsepti päritolu ei tea.
400 g toorest maksa
3 dl keedetud, peenestatud peeti (3-4 väiksemat tervet peeti)
1 sibul
3 viilu leiba
natuke vett leiva leotamiseks
1 muna
2 spl jahu
peenpipart
1 tl soola
Keedetud peedid purustada köögikombainis või ajada läbi hakklihamasina. Toores maks ja sibul peenestada köögikombainis või läbi hakklihamasina. Peet ja maks segada, lisada vees leotatud leivaviilud, muna, sool ja pipar. Parajad lusikatäied tõsta kuumale õlisele pannile, praadida mõlemalt poolt pruuniks.
1 kommentaar:
Tänud retsepti eest! Lisasin maitseks sutsu konjakit, tüümiani ja mahedat sinepit ka. Jäid tõeliselt maitsvad :)
Postita kommentaar