Jahtunud tordipõhi lõigata kaheks kihiks, immutada kompoti vedeliku või morsiga, alumine kiht katta hapukama moosida, panna peale teine tordipõhjakiht, mis kaunistada sefiiriga. Mina panin seekord kahe kihi vahele kohupiimakreemi.
Sefiir:
3 munavalget
300 g suhkrut
0,5 dl vett
¼ tl sidrunihapet
Suhkur, sidrunhape ja vesi panna koos keema, keeta madalal kuumusel 15-20 minutit, jälgida, et kõrbema ei lähe. Munavalged vahustada tugevaks vahuks. Keenud siirup niristada kuumalt samal ajal mikserdades munavahu hulka.
Tort kaunistada tordipritsi abil sefiiriga.
Nartsissi õielehed tegin kompotivirsikutest, pajuokste idee on ühest soome keelsest blogist.
2 kommentaari:
Väga ilus tort!
Hulluks võib minna kui hea kõik tundub:) Tubli kokk oled!
Postita kommentaar