esmaspäev, 22. veebruar 2010

Tainas praetud kaalikaviilud

Kokaklubis teeme sellel nädalal toite kaalikast. Kaalikas tainas oli parem kui oleks osanud arvata.

0,5 kg kaalikat

1 muna,

2 dl jahu,

0,75 dl piima.

Kaalikas lõigata õhukesteks viiludeks, keeta soolaga maitsestatud vees. Munast ja jahust teha tainas, maitsestada. Kaalikaviilud kasta üleni taignasse, praadida kuldkollaseks.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Mitmel retseptil on koostisaineid rohkem kui kirjelduses märgitud. Mitu toitu, mida olete oma blois kiitnud, on millegipärast mul totaalselt ebaõnnestunud. Varem ii hullu ebaõnne pole olnud.

Anonüümne ütles ...

Mitmel retseptil on koostisaineid rohkem kui kirjelduses märgitud. Mitu toitu, mida olete oma blois kiitnud, on millegipärast mul totaalselt ebaõnnestunud. Varem ii hullu ebaõnne pole olnud.

Related Posts with Thumbnails